Duty-laskutuspalvelu.

Dutystä löytyy sisäänrakennettu laskutuspalvelu, joka tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse käyttää erillistä kevytyrittäjäpalvelua, jotta voisit laskuttaa työsuorituksesi.

Kun merkkaat työn valmiiksi ja tilaaja hyväksyy sen, niin työn lasku lähtee automaattisesti tilaajalle, jonka jälkeen rahat siirtyvän sinun tilillesi.

Dutyssä on sisäänrakennettu laskutuspalvelu

Kuinka Duty-laskutuspalvelu toimii?

Jotta keikkatyöhön liittyvä rahaliikenne saadaan hoidettua sujuvasti, tarvitaan tekemisen tueksi toimiva laskutuspalvelu. Duty tarjoaa itsensä työllistäville tai tai palkkatulojen ohella lisätuloja hankkiville ihmisille helpon ja kätevän tavan hoitaa laskutusta ja asiakkaan maksujen vastaanottamista.

Duty-laskutuspalvelu toimii seuraavalla tavalla:

  1. Käyttäjä merkitsee toimeksiannon suoritetuksi sovelluksen avulla
  2. Toimeksiantaja hyväksyy suorituksen
  3. Sovellus lähettää laskun käyttäjän puolesta
  4. Toimeksiantaja maksaa laskun
  5. Laskutuspalvelu vastaanottaa asiakkaan maksun / maksut
  6. Laskutuspalvelu tilittää maksun käyttäjälle, tehtyään siitä tarvittavat vähennykset.

 

Miksi laskutuspalvelu tarvitaan?

Jos haluat noudattaa Suomen lakia, niin silloin se asettaa tiettyjä vastuita sekä toimintamalleja, joita sinun tulee noudattaa työn myyntiin ja ostamiseen liittyen. Sinun tulee pitää huoli vähintään seuraavista asioista:

  • Tehdystä työstä pitää jäädä aina tosite, jossa näkyy mitä on myyty ja mihin hintaan. Samassa tositteessa tulee näkyä myös se, jos myynti on sisältänyt arvonlisäveroa
  • Työstä maksetusta summasta tulee tehdä ennakonpidätys, työn tekijän verokortin / työkorvausverokortin mukaan 
  • Työstä maksetusta summasta tulee pidättää pakolliset työelä- sekä sairasvakuutusmaksut (jos työ tehdään normaalilla verokortilla, Dutyssä kaikki suoritteet ovat työkorvauksia
  • Työstä suoritetut maksut tulee ilmoittaa tuloverorekisteriin (Duty tekee tämän puolestasi).

Dutyn sisäänrakennettu laskutuspalvelu hoitaa kaiken yllä olevan automaattisesti ja tekijän puolesta. Se siis päivittää maksutiedot tekijän puolesta verottajan tuloverorekisteriin. Tämä vähentää tekijän hallinnollista taakkaa merkittävästi. Samalla laskutuspalvelu tarjoaa myös erilaisia raportointitoimintoja, joilla käyttäjä voi seurata myyntiä, laskutettuja summia, maksamattomia laskuja ja muita taloudellisia tietoja. 

Duty hakee laskuun automaattisesti tarvittavat tiedot, kuten laskun päiväyksen, laskun numeron, asiakkaan tiedot, suoritettavien töiden tai myytävien tuotteiden kuvauksen, laskun summan ja maksuehdot.

Jos Dutyn käyttäjä toimii y-tunnuksella, palvelun keräämät tiedot saadaan kätevästi siirrettyä kirjanpitoon tai muuhun taloushallinnon järjestelmään.

Duty-yhteisö

Koostuu lähialueesi ihmisistä, jotka haluavat auttaa muita menestymään arjessa.

Lataa sovellus, luo profiili ja lähde mukaan jo tänään!

Active Users
0 K+
Total Download
0 K+
Fitness Videos
0 +
Diet Menus
0 +