Dutyn tarina

Ajatus Dutystä alkoi muodostua alkuvuodesta 2022, keskelle aikakautta, jossa Suomen ja suomalaisten yksityishenkilöiden taloutta on kohdannut ennätysmäärä erilaisia vastoinkäymisiä. Korkea inflaatio, Ukrainan sota, energiakriisi, taantuma sekä näiden yhdistelmävaikutus on saanut aikaan poikkeuksellisen tilanteen. 

Halusimme kantaa kortemme kekoon, tehdä osamme ja auttaa suomalaisia kohti valoisampaa arkea. Ideoinnin ja tuotekehityksen lopputuloksena syntyikin ajatus uudesta alustapalvelusta, Dutystä. 

Dutyn tavoitteena on, että alustamme avulla, kykenemme tarjoamaan lisätuloja tai apua 5,5 miljoonalle suomalaiselle, kun jokainen sitä eniten tarvitsee.

Keikkatyön megatrendi

Wolt, Uber ja muut alustatalouden pioneerit ovat saaneet aikaan maailmanlaajuisen keikkatyön megatrendin. Sen markkina on kasvanut räjähdysmäisesti, muodostaen nykyisellään jo 12 % koko työmarkkinasta. Tämä megatrendi kasvaa 17 % vuosivauhtia, ja se on muuttanut tapaamme ajatella työtä ja tulojen hankkimista.

Suomen markkinan aukko

Vaikka keikkatyö on kansainvälinen ilmiö, Suomessa ei vielä ole kansallista palvelua, joka vastaisi tähän kasvavaan tarpeeseen. Tämä aukko markkinassa tarkoittaa, että monet suomalaiset jäävät vaille mahdollisuutta löytää joustavia työmahdollisuuksia tai tarjota omia palveluitaan.

Vastaus tarpeeseen

Tästä tarpeesta syntyi Duty – palvelu, joka on suunniteltu yhdistämään ne, jotka tarvitsevat apua, ja ne, jotka etsivät lisätuloja. Meidän missionamme on tarjota jokaiselle Suomen 5,5 miljoonasta asukkaasta mahdollisuus hankkia lisätuloja tai lisää vapaa-aikaa juuri silloin, kun he sitä eniten tarvitsevat.

Mikä tekee Dutystä ainutlaatuisen?

Meillä on ollut alusta asti selkeä visio: Duty ei ole vain alusta tai teknologinen ratkaisu, vaan yhteisö, joka rakentuu luottamuksen, joustavuuden ja yhteisöllisyyden periaatteille. Duty on suunniteltu tunnistamaan ja palvelemaan suomalaisia ainutlaatuisella tavalla, sisältäen ominaisuuksia kuten vahvan tunnistautumisen, monipuoliset maksuvaihtoehdot, helppokäyttöisen laskutuspalvelun, käyttäjäystävällisen viestintäjärjestelmän sekä luotettavan arvostelu-toiminnon, joka palvelee molempia osapuolia.

Duty on alusta, joka palvelee niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä, tarjoten mahdollisuuksia niin työn tekemiseen kuin sen tarjoamiseen.

Visiomme on

Tarjota töitä tai vapaa-aikaa 5,5 miljoonalle suomalaiselle.

Ei ole väliä, oletko elämiseen lisätuloja tarvitseva opiskelija tai kiireinen perheenäiti kaipaamassa hetkiä itselleen – Duty tarjoaa mahdollisuuden jokaiselle suomalaiselle löytää juuri sitä, mitä eniten kaipaa.

Missiomme on

Rakentaa visiota tukeva alusta ja yhteisö

Halumme kehittää alustan, joka mahdollistaa työn ja tekijän kohtaamisen ajasta, paikasta ja työnantajasta riippumatta. Tavoitteenamme on luoda paikka, jossa jokainen voi löytää paikkansa, olipa kyseessä sitten pienen apunäytön tarjoaminen tai suuremman projektin toteuttaminen.