Lataaminen ja rekisteröityminen

Duty on uusi alustapalvelu, joka yhdistää apua- ja lisätuloja tarvitsevat henkilöt toisiinsa.

Sovellus on ladattavissa sekä App Storesta että Google Playstä ja työstämme parhaillamme myös omaa, verkossa toimivaa versiota.

Pääset lataamaan Dutyn mobiililaitteeseesi alla olevien painikkeiden kautta.

1. Rekisteröityminen

Kun olet ladannut Dutyn, voit ensin tutustua siihen vierailijana, mutta jos haluat ilmoittaa tai vastaanottaa töitä, sinun tulee luoda sinne oma profiili. 

Rekisteröityminen kestää vain pari minuuttia ja voit tehdä sen kahdella tavalla:

  • Sähköpostiosoitteella
  • Google- / Apple-tilin avulla.

Tämän jälkeen sinua pyydetään lisäämään tarvittavat henkilötiedot, profiilikuva, kuvaus itsestäsi sekä tekemään vahva tunnistautuminen (lue tästä lisää alempaa).

Vahvista vielä lopuksi sähköpostiosoitteesi, lähettämme sähköpostiviestin kautta. Jos viesti ei näy saapuunet kansiossasi, tarkistathan myös roskapostikansion.

2. Vahva tunnistautuminen

Monesti työt tehdään muiden ihmisten kotona, joten käyttäjien turvallisuuden varmistamiseksi kaikkien sovelluksen käyttäjien täytyy tunnistautua vahvasti.

Sovelluksen voi kyllä ladata ja sitä voi käyttää, vaikka ei tekisi tunnistautumista, mutta jos haluat ilmoittaa tai tehdä töitä, niin sitä ennen sinun on tunnistauduttava vahvasti.

Vahvan tunnistautumisen voi tehdä heti ensimmäisenä rekisteröitymisen yhteydessä, mutta voit tehdä tämän milloin tahansa myös myöhemmässä vaiheessa.

 

Seuraavalla sivulla opetamme sinulle, että miten luot sellaisen profiilin, joka saa aikaan luottamusta muissa käyttäjissä. Klikkaa alla olevaa painiketta ja siirry ohjeemme pariin!

Duty-yhteisö

Koostuu lähialueesi ihmisistä, jotka haluavat auttaa muita menestymään arjessa.

Lataa sovellus, luo profiili ja lähde mukaan jo tänään!

0 K+
Active Users
0 K+
Total Download
0 +
Fitness Videos
0 +
Diet Menus