Lataaminen ja rekisteröityminen

Duty on alustapalvelu, jonka avulla lisätulojen- ja/tai avun hankkiminen on helpompaa kuin koskaan.

Sovellus on ladattavissa sekä App Storesta että Google Playstä ja työstämme parhaillamme myös omaa, verkossa toimivaa versiota.

Lataa dutyapp ja aloita lisätulojen tai avun hankkiminen
Rekisteröidy ja aloita tienaaminen dutyappin avulla

1. Rekisteröityminen

Rekisteröityminen Dutyyn kestää vain pari minuuttia ja voit tehdä sen kahdella tavalla:

  • Sähköpostiosoitteella
  • Google- / Apple-tilin avulla.

Tämän jälkeen sinua pyydetään lisäämään tarvittavat henkilötiedot, profiilikuva, kuvaus itsestäsi sekä tekemään vahva tunnistautuminen (lue tästä lisää alempaa).

Vahvista vielä lopuksi sähköpostiosoitteesi, lähettämme sähköpostiviestin kautta. Jos viesti ei näy saapuunet kansiossasi, tarkistathan myös roskapostikansion.

2. Vahva tunnistautuminen

Monesti työt tehdään muiden ihmisten kotona, joten käyttäjien turvallisuuden varmistamiseksi kaikkien, jotka haluavat ansaita lisätuloja, täytyy tunnistautua vahvasti ennen kuin he voivat ottaa keikkoja vastaan.

Sovelluksen voi kyllä ladata ja sitä voi käyttää, vaikka ei tekisi tunnistautumista, mutta jos haluat ilmoittaa tai tehdä töitä, niin sitä ennen sinun on tunnistauduttava vahvasti.

Seuraavalla sivulla opetamme sinulle, että miten luot sellaisen profiilin, joka saa aikaan luottamusta muissa käyttäjissä. Klikkaa alla olevaa painiketta ja siirry ohjeemme pariin!

Duty-yhteisö

Koostuu lähialueesi ihmisistä, jotka haluavat auttaa muita menestymään arjessa.

Lataa sovellus, luo profiili ja lähde mukaan jo tänään!

Active Users
0 K+
Total Download
0 K+
Fitness Videos
0 +
Diet Menus
0 +