Näin luot hyvän profiilin

Jos olet uusi käyttäjä ja tavoitteenasi on saada mahdollisimman paljon lisätuloja Dutyn avulla, niin silloin kannattaa panostaa hyvän profiilin rakentamiseen.

Tällä sivulla opetamme sinulle, kuinka luot sellaisen profiilin, joka luo luottamusta muiden käyttäjien silmissä.

Hyvän profiilin perusteet

Toimit sitten ostajana tai tekijänä – tee profiilisi huolellisesti ja varmista ainakin nämä asiat:

1.Käytä selkeää ja hyvälaatuista kuvaa, josta olet helposti tunnistettavissa

2.Kerro lyhyesti ja selkeästi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi.

3.Ole rehellinen. Tämä pätee sekä osaamiseen että kielitaitoosi. Jos et osaa jotain asiaa hyvin – älä silloin tarjoa siihen liittyviä palveluksia. Saat todennäköisesti huonoja arvosteluja ja keikkojen saaminen tulevaisuudessa tulee olemaan haastavaa. Sama pätee myös kielitaitoon eli mikäli et puhu Suomea, niin kerro se avoimesti!

Arvostelut

Rehellisyys, avoimuus, luotettavuus ja turvallisuus ovat Dutyn perusarvoja. Tämän takia, palvelumme käyttäjillä on mahdollisuus arvostella toisensa julkisesti – sekä ostajan että myyjän roolissa! Kun kerrot rehellisesti sen mitä osaat ja hoidat keikkasi huolellisesti, on todennäköistä, että saat hyviä arvosteluja.

Kun olet saanut ensimmäiset arvostelusi, ne ruokkivat puolestaan muiden ostajien luottamusta ja saat todennäköisesti sitä enemmän työpyyntöjä mitä enemmän hyviä arvostelu profiiliisi kertyy.

Hyvät arvostelut ovat tuottavia myös hinnoittelun näkökulmasta. Siinä vaiheessa, kun sinulla alkaa olla enemmän arvosteluja, voit todennäköisesti nostaa myös palveluidesi hintoja!

Seuraavalla sivulla käydään läpi se, kuinka tallennat maksutiedot omaan profiiliisi sekä sen miten rahaliikenne toimii. Klikkaa alla olevaa painiketta ja siirry seuraavan ohjeemme pariin!

Duty-yhteisö

Koostuu lähialueesi ihmisistä, jotka haluavat auttaa muita menestymään arjessa.

Lataa sovellus, luo profiili ja lähde mukaan jo tänään!

Active Users
0 K+
Total Download
0 K+
Fitness Videos
0 +
Diet Menus
0 +