Sivutyö ja 10 vinkkiä lisätulojen ansaintaan Dutyssä.

Sivutyö

Sivutyö ja 8 vinkkiä, joilla hankit lisätuloja Dutyn avulla

Joustava ja vakituisesta työnantajasta riippumaton sivutyö on erinomainen tapa lisätä kuukausittaisia tuloja, ja hankkia samalla lisäturvaa arkeen. Erityisesti, kun ottaa huomioon nykyisen taloudellisen ilmapiirin.

Johtui tarpeesi sitten taloudellisista haasteista, halusta säästää tulevaisuuden unelmia varten, tai yksinkertaisesti halusta hyödyntää vapaa-aikaa tuottavasti, sivutyön tekeminen ei ole ollut koskaan helpompaa kuin nyt. Sinun tarvitsee ainoastaan ladata Duty, luoda profiili ja kertoa minkälaisissa asioissa voit auttaa lähialueesi ihmisiä.

Jos et ole vielä kuullut Dutystä, niin jatka lukemista, sillä tässä artikkelissa jaamme 10 vinkkiä, joiden avulla voit aloittaa sivutyön ja hankkia lisätuloja Dutyn kautta.

  1. Kuinka sivutyö onnistuu Dutyn avulla?
  2. Sivutyö ja 8 vinkkiä, joilla saat oikeita lisätuloja

Lataa Duty ja hanki itsellesi jatkuvia lisätuloja!

Kuinka sivutyö onnistuu Dutyn avulla?

Duty on suomalaisen ohjelmistoyrityksen Devolution Oy:n kehittämä alustapalvelu, jonka kautta yksityishenkilöt voivat ansaita lisätuloja tarjoamalla apua oman alueensa muille yksityishenkilöille ja kotitalouksille. Dutyssä tarjolla olevat työkategoriat keskittyvät pääasiassa yksinkertaiseen ruumiilliseen työhön, kuten kotisiivoukseen, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaikille, jotka pitävät ruumiillisesta työstä.

Alustapalvelun käyttö on kaikkinensa varsin yksinkertaista:

  1. Lataa sovellus Androidille tai iPhonelle
  2. Luo hyvä ja luottamusta herättävä profiili
  3. Kerro minkälaisessa työssä voit auttaa ja kuinka paljon apusi maksaa

Jatkossa sinun täytyy ainoastaan hoitaa työpyynnöt sovistusti ja ilmoittaa meille tilinumerosi, niin hoidamme tilaajan maksamien rahojen tilittämisen sekä pakolliset ilmoitukset tuloverorekisteriin puolestasi. Kaikki Dutyn kautta suoritetut toimeksiannot ovat työkorvauksia, joten voit myös vähentää niistä kaikki sinulle aiheutuneet menot.

Palvelun käyttäjien turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, joten kaikkien sovellusta käyttävien henkilöiden (niin tekijöiden kuin tilaajienkin) tulee tehdä vahva tunnistautuminen, ennen kuin he voivat ottaa työtä vastaan. Tämä tehdään kuitenkin vasta siinä vaiheessa, kun saat ensimmäisen työpyyntösi ja vain jos haluat ottaa sen vastaan.

Sivutyö ja 8 vinkkiä, joilla erotut joukosta

 

Vinkki 1: Luo vakuuttava profiili

Profiilisi on ensimmäinen asia, jonka potentiaaliset asiakkaat näkevät Dutyssä, joten tee siitä mahdollisimman vakuuttava. Lisää ainakin ammattimainen valokuva, kirjoita selkeä, rehellinen ja ytimekäs kuvaus taidoistasi sekä kokemuksestasi, ja korosta, miksi juuri sinä olet paras valinta tiettyyn työhön.

Hyvin suunniteltu profiili auttaa sinua erottumaan joukosta ja houkuttelemaan enemmän asiakkaita. Jos kaipaat apua hyvän profiilin luontiin, niin lue kirjoituksemme hyvä esittelyteksti.

Vinkki 2: Ole rehellinen osaamisestasi

Mikäli sivutyö on jotain minkä avulla haluat tienata lisätuloja pidempään kuin kerran, on tärkeää keskittyä alueisiin, joilla olet oikeasti hyvä. Jos otat vastaan tehtäviä, joita et osaa oikeasti tehdä, on todennäköistä, että ihmiset eivät tilaa sinulta enää toista kertaa. On myös todennäköistä, että saat huonot arvostelut, jotka vaikeuttavat työllistymistäsi myös jatkossa.

Mikäli ikkunoiden pesu ei kuulu vahvuuksiisi, jätä se suosiolla muiden hoidettavaksi ja tee työilmoitus jostain muusta. Esimerkiksi muuttoapu ja pihatyöt ovat kategorioita, jotka vaativat huomattavasti vähemmän taitoja kuin ikkunoiden pesu.

Vinkki 3: Ole joustava

Joustavuus on avain monien mahdollisuuksien avaamiseen sivutyömarkkinoilla. Mitä avoimempi olet erilaisille työajoille, sitä enemmän työmahdollisuuksia voit löytää. Tämä voi tarkoittaa viikonloppu- tai iltatyötä, sillä monet kotitaloudet ovat itse töissä 8-17 välillä.

Kun olet joustava alussa, sinulla on todennäköisesti paremmat mahdollisuudet saada lisäkeikkoja paremmalla aikataululla jatkossa. Joustavuutesi osoittaminen voi myös tehdä sinusta houkuttelevamman vaihtoehdon asiakkaille, jotka etsivät pitkäaikaista yhteistyötä.

Vinkki 4: Määritä kilpailukykyinen hinta

Hinnan asettaminen oikein on kriittinen tekijä sivutyön menestyksessä. Tutustu siis markkinoihin ja määritä kilpailukykyinen hinta palveluillesi. Duty:ssä voit tarkastella muiden tarjoajien hintoja saadaksesi käsityksen siitä, mikä voisi olla sopiva hintataso omille palveluillesi.

Kilpailukykyinen hinta ei tarkoita, että sinun tulisi alihinnoitella työsi arvoa, vaan löytää tasapaino laadun ja kilpailukyvyn välillä. Hinnalla on kuitenkin iso merkitys, kun olet tekemässä ensimmäisiä keikkojasi, sillä sinulla ei ole vielä ollenkaan julkisia arvosteluja, joita ihmiset aina katsovat. Kannattaakin tähdätä hieman alempaan hintaan mitä muilla, niin sinulla on todennäköisesti paremmat mahdollisuudet saada keikkoja.

Muista, että hintaa voi aina nostaa, kun on ensin saanut hyviä arvosteluja alle.

Vinkki 5: hanki hyviä arvosteluja

Kuten todettu, hyvät arvostelut ovat kaikki kaikessa, kun haluat työtilauksia sinulle entuudestaan tuntemattomilta ihmisiltä. Hoida siis sivutyö viimeisen päälle hyvin ja pyydä työnantajaasi kirjoittamaan sinusta pitkä, rehellinen ja kuvaava arvostelu. Erinomaiset palautteet lisäävät varmasti mahdollisuuksiasi saada uusia toimeksiantoja.

Vinkki 6: pidä yllä hyvää viestintää

Hyvä viestintä on avain menestykseen kaikissa asiakassuhteissa. Ole aina avoin, reagoiva ja ammattimainen sekä ennen työn alkua että sen aikana. Selkeä kommunikointi odotuksista ja aikatauluista auttaa välttämään väärinkäsityksiä ja varmistaa, että sekä sinä että asiakkaasi olette tyytyväisiä lopputulokseen.

Vinkki 7: hyödynnä verkostoasi

Älä aliarvioi sosiaalisen median ja henkilökohtaisen verkoston voimaa sivutyön markkinoinnissa. Mainosta palvelujasi sosiaalisessa mediassa, kerro ystäville ja perheelle, ja pyydä heitä suosittelemaan sinua eteenpäin. Suositukset ja sanan voima voivat olla tehokkaita keinoja laajentaa asiakaskuntaasi.

Vinkki 8: ole ammattimainen

Pidä yllä ammattimaisuus kaikessa toiminnassasi – työn laadusta asiakaspalveluun. Se lisää mahdollisuuksiasi saada uusia toimeksiantoja. Näytä sitoutumisesi korkeaan työn laatuun, noudata sovittuja aikatauluja ja pidä yllä positiivista asennetta. Ammattimaisuutesi tekee vaikutuksen asiakkaisiin ja edistää positiivista mainettasi oli kyseessä sivutyö tai mikä tahansa työelämään liittyvä asia.

 

Hanki itsellesi sivutyö Dutyn avulla!