Työn ostaminen

Duty tarjoaa kiireisille ja avun tarpeessa oleville ihmisille mahdollisuuden ostaa monipuolista sekä edullista apua arkisen jaksamisen tueksi.

Samalla kun helpotat omaa arkeasi, tarjoat myös lähialueesi ihmisille mahdollisuuden lisätulojen ansaintaan.

Huomaa, että työn ostajana voi toimia myös yritys!

Työpyyntö

Kun olet rekisteröitynyt Dutyyn ja varmentanut profiilisi vahvalla tunnistautumisella, olet valmis ostamaan ensimmäisen Dutysi.

Pääset tutkimaan lähialueesi tekijöitä, kun klikkaat päävalikosta ”haku”. Jos haluat tarkentaa hakutuloksia erilaisten työkategorioiden (esim. siivous, ruoanlaitto, yms.) pohjalta, voit tehdä sen klikkaamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää filtteröinnin ikonia.

Kun sopivalta vaikuttava tekijä löytyy, siirry hänen profiiliinsa ja tee työpyyntö haluamasi tehtävän pohjalta. Saat seuraavaksi ilmoituksen, että onko valitsemasi tekijä halukas ottamaan työn vastaan vai ei.

 

Työn ilmoittaminen

Jos sopivaa tekijää ei löytynyt tai työpyyntöön vastaamisessa kestää liian kauan, voit jättää myös avoimen  työilmoituksen.

Siirry vain takaisin etusivulle ja valitse ”julkaise työ”. Tämän jälkeen sinua pyydetään syöttämään tarpeelliset tiedot työilmoitusta varten.

Halutessasi voit myös julkaista avoimen työn samaan aikaan, kun pyydät sitä yhdeltä tekijältä. 

 

 

Jos sinulle jäi vielä avoimia kysymyksiä Dutyyn liittyen, niin käythän tarkastamassa usein kysyttyjen kysymysten osion. Jos sieltäkään ei löydy vastausta, niin voit olla myös meihin yhteydessä: info@dutyapp.fi 

Siinä vaiheessa, kun rekisteröidyt Dutyn käyttäjäksi ja luot sovellukseen profiilin, voit kommunikoida asiakaspalvelumme kanssa myös Dutyn asiakaspalvelu-chatin kautta.