Työn tekeminen

Duty on erinomainen keino lisätulojen ansaintaa varten – olit sitten opiskelija, vakituisesti työssä käyvä tai itsesi työllistävä y-tunnuksen omaava freelancer.

Työmahdollisuuksia tulee kahta kautta, sillä voit hakea joko muiden käyttäjien ilmoittamiin avoimiin töihin tai hyväksyä ostajilta tulevia työpyyntöjä.

Tärkein työtä edistävä toimenpiteesi on silti hyvän profiili-sivun rakentaminen, sillä se miten kerrot itsestäsi, osaamisestasi sekä hinnoittelustasi on olennaisesti tärkein asia, jolla voit vaikuttaa suuntasi tulevien työpyyntöjen määrään.

Avoimen työn hakeminen

Kun olet rekisteröitynyt Dutyyn, varmentanut profiilisi vahvalla tunnistautumisella, syöttänyt maksutietosi sekä työkorvausverokorttisi – olet valmis ottamaan vastaan ensimmäiset lisätulosi Dutyn avulla.

Näet lähialueesi asukkaiden ilmoittamia Duteja karttanäkymässä, kun klikkaat päävalikosta ”haku”. Halutessasi voit tarkastella avoimia Duteja myös klikkaamalla oikealta ylhäältä listanäkymää tai avaamalla kartalla näkyvät Dutyt.

Pääset tarkastelemaan yksittäistä Dutyä tarkemmin valitsemalla kortista kohdan ”lisätietoja”, jonka jälkeen voit vielä pyytää tarvittaessa lisätietoja Dutyn ilmoittajalta.

Jos kaikki on tähän mennessä ok, voit seuraavaksi pyytää Dutyä klikkaamalla keltaista painiketta. Tässä vaiheessa voit myös antaa oman tarjouksesi työstä jos ilmoittajan tarjous on mielestäsi liian halpa / kallis. 

Työpyynnön vastaanottaminen

Avoimen työn julkaisu on ostajan näkövinkkelistä todennököisesti vasta toissijainen vaihtoehto, joka tapahtuu silloin, kun hän ei ole löytänyt sopivaa tekijää tekijä-haun avulla. Todennäköisemmin työpyyntö tapahtuu juuri tekijä-haun avulla.

Kun rekisteröidyt Dutyyn työn tekijäksi, profiilisi ilmestyy alueesi tekijä-hakuun, jonka kautta potentiaalisilla ostajilla on mahdollisuus ottaa sinuun yhteyttä ja ostaa sinulta tarjoamiasi palveluita.

Alussa sinulla ei ole vielä arvosteluja, joten erottautuaksesi muista tekijöistä, panosta hyvään kuvaan, kilpailukykyiseen hinnoitteluun sekä erinomaisen profiilin rakentamiseen! 

Seuraavalla sivulla löydät lisätietoja töiden ilmoittamiseen ja ostamiseen liittyen. Klikkaa alla olevaa painiketta ja siirry ohjeemme pariin!

Duty-yhteisö

Koostuu lähialueesi ihmisistä, jotka haluavat auttaa muita menestymään arjessa.

Lataa sovellus, luo profiili ja lähde mukaan jo tänään!

0 K+
Active Users
0 K+
Total Download
0 +
Fitness Videos
0 +
Diet Menus