Työn tekeminen

Duty on erinomainen keino lisätulojen ansaintaa varten – olit sitten opiskelija, vakituisesti työssä käyvä tai itsesi työllistävä y-tunnuksen omaava freelancer.

Työmahdollisuuksia tulee kahta kautta, sillä voit markkinoida omaa osaamistasi ja vastaanottaa työpyyntöjä. Vaihtoehtoisesti voit myös hakea muiden käyttäjien ilmoittamiin avoimiin töihin.

Duty on loistava paikka hankkia lisätuloja omalla osaamisella

Oman osaamisen markkinointi

Kun olet rekisteröitynyt Dutyyn ja varmentanut profiilisi vahvalla tunnistautumisella, olet valmis markkinoimaan omaa osaamistasi.

Jos olet esimerkiksi erinomainen ikkunoiden pesijä – luo siitä mainos ja odota ostajien yhteydenottoja.

Ikkunoiden pesu on hyvä esimerkki loistavasta keinoista hankkia lisätuloja, sillä moni ulkoistaisi sen enemmän kuin mielellään.

Työpyynnön vastaanottaminen

Kun olet julkaissut ensimmäisen mainoksen osaamisestasi, niin potentiaaliset ostajaehdokkaat näkevät mainoksesi ja heillä on mahdollisuus ottaa sinuun yhteyttä ja ostaa sinulta tarjoamiasi palveluita.

Kun ostaja pyytää sinulta työtä, voitte neuvotella hinnasta ja yksityiskohdista sovelluksen chat-toiminnallisuuden avulla.

Alussa sinulla ei ole vielä arvosteluja, joten erottautuaksesi muista tekijöistä, panosta hyvään kuvaan, kilpailukykyiseen hinnoitteluun sekä erinomaisen profiilin rakentamiseen! 

Avoimen työn hakeminen

Toisinaan myös ostajat julkaisevat avoimia työpyyntöjä ja tässä tapauksessa näet ne avoimina töinä kartta- tai listanäkymässä.

Pääset tarkastelemaan yksittäistä Dutyä tarkemmin, kun klikkaat kortista kohdan ”lisätietoja”, jonka jälkeen voit vielä pyytää tarvittaessa lisätietoja Dutyn ilmoittajalta.

Jos kaikki vaikuttaa olevan ok ja työ sopii osaamiseesi, voit seuraavaksi klikata keltaista painiketta ja tarjoutua työhön.

Seuraavalla sivulla löydät lisätietoja töiden ilmoittamiseen ja ostamiseen liittyen. Klikkaa alla olevaa painiketta ja siirry ohjeemme pariin!

Duty-yhteisö

Koostuu lähialueesi ihmisistä, jotka haluavat auttaa muita menestymään arjessa.

Lataa sovellus, luo profiili ja lähde mukaan jo tänään!

Active Users
0 K+
Total Download
0 K+
Fitness Videos
0 +
Diet Menus
0 +