Ikkunoiden pesu edullisesti ja helposti - Lataa Duty

Ikkunoiden pesu voi tuntua vastenmielisestä tehtävältä, mutta Duty-sovelluksen avulla voit ulkoistaa sen kustannustehokkaasti sekä vaivattomasti.

Lataa vain sovelluksemme ja julkaise avoin työ tai valitse haluamasi apuri ikkunoiden pesua varten.

Hoida ikkunoiden pesu Dutyn avulla
Ulkoista ikkunoiden pesu Dutyn avulla.

Hanki ikkunoiden pesu Dutyn kautta ja säästä rahaa

Duty on suomalainen alustapalvelu, joka yhdistää apua- ja lisätuloja kaipaavat ihmiset.

Sen kautta hoituu niin kotisiivous kuin muutkin kodin ympärillä olevat askareet kuten kotisiivous, muuttoapu, pihatyöt, asennukset tai vaikka ikkunoiden pesu.

Käyttämällä Dutya, sinulla on myös mahdollisuus auttaa lähialueesi ahkeriä ihmisiä hankkimaan lisätuloja omalla osaamisellaan.

Lataa Duty ja ulkoista ikkunoiden pesu!

6 syytä, miksi ikkunoiden pesu kannattaa ulkoistaa Dutyn avulla.

Kustannustehokkuus

Ikkunoiden pesu on edessä jokaisena vuonna, mutta se on monen mielestä varsin työläs ja yksi eniten aikaa vievistä kotitöistä.

Jos uskot, että oma aikasi on käytetty fiksummin muissa tehtävissä, niin sinun kannattaa ehdottomasti ulkoistaa ikkunoiden pesu Dutyn avulla. Ammattimainen tekijä hoituu ikkunoiden pesun nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Henkilökohtainen palvelu

Dutyssa voit itse päättää, keneltä ostat ikkunoiden pesun, toisin kuin perinteisten pesupalveluiden kautta, joissa et voi valita pesijääsi.

Samalla vaikutat myös positiivisesti ympäristöösi työllistämällä henkilöitä lähialueeltasi.

Turvallisuus

Kaikki Dutyn ikkunoiden pesijät ovat tunnistautuneet palveluun vahvan pankkitunnistuksen avulla.

Lisäksi heidän suoritustyönsä laatu ja ammattitaito arvioidaan julkisesti aiempien tehtävien perusteella, tarjoten läpinäkyvyyttä ja luottamusta valintaasi

Helppokäyttöinen sovellus

Kaikki sujuu kätevästi Duty-sovelluksen kautta. Sovelluksen avulla voit tutustua eri ikkunoiden pesijöihin, vertailla hintoja, lukea käyttäjäarvosteluja ja suorittaa maksun valitsemasi maksupalvelun kautta, suoraan sovelluksessa. Tämä tekee ikkunoiden pesun tilaamisesta sekä nopeaa että vaivatonta.

Ei piilokuluja

Duty-sovelluksen käyttäminen ei maksa sinulle mitään, ja palveluntarjoajien hinnoittelu on täysin läpinäkyvää. Voit siis huoletta unohtaa mahdolliset yllättävät lisämaksut tai piilokulut.

Palvelun räätälöitävyys

Duty-sovelluksen kautta voit hankkia palvelun juuri sellaisena kuin tarvitset, olipa kyseessä koko talon kattava kotisiivous tai jonkin tiettyjen erikoisosaamista vaativien yksityiskohtien hoitaminen. Luo räätälöity työtarjous ja kerro, kuinka paljon olet valmis maksamaan palvelusta.

Usein kysytyt kysymykset

Duty tarjoaa mahdollisuuden hankkia apua jo 25 euron hintaan, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteisiin siivousfirmoihin verrattuna. Tämän avulla voit saada luotettavaa ja joustavaa apua ikkunoiden pesuun ilman, että sinun tarvitsee investoida siihen suuria summia.

Monet kiireiset lapsiperheet ja kotitaloudet haluavat ulkoistaa arjen askareita, mutta luotettavien tekijöiden löytäminen voi olla haastavaa. Siksi Duty on kehitetty helpottamaan muuttoavun, kotisiivouksen, ikkunoiden pesun, asennustöiden ja pihatöiden kaltaisten arkisten askareiden ulkoistamista. Duty tarjoaa helpon ja nopean tavan löytää luotettavia palveluntarjoajia, jotta voit vapauttaa aikaa muulle tärkeälle.

Dutyn ydinajatuksena on se, että työn tilaaja ja/tai tekijä määrittelevät itsenäisesti kyseessä olevan työn arvon. Tämä lähestymistapa mahdollistaa sen, että työn hinta määräytyy aina oikeudenmukaisesti ja markkinaperusteisesti.

Tilaajat voivat joko kirjoittaa yksityiskohtaisen työpyynnön, jossa he määrittelevät työn laajuuden ja budjetin, tai he voivat selata tekijöiden tarjoamia palveluja ja valita sopivan tekijän tämän profiilin ja julkisen työtarjouksen perusteella.

Dutyn toiminnan keskiössä on käyttäjien turvallisuus. Jokaisen, joka haluaa tarjota palveluitaan Dutyn kautta, tulee läpäistä vahva pankkitunnistautuminen rekisteröityessään sovellukseen. Lisäksi sekä palveluntarjoajat että palveluiden ostajat arvostellaan julkisesti suoritettujen työtehtävien jälkeen.

Tämä arvostelujärjestelmä kannustaa korkeaan työn laatuun ja hyvään käytökseen. Jos työn laatu ei vastaa odotuksia tai käyttäytyminen on epäasiallista, jatkuva yhteistyö on epätodennäköistä. Tällä tavoin Duty varmistaa turvallisen ja luotettavan ympäristön sekä palveluntarjoajille että asiakkaille.

Duty on suomalainen sovellus eli sitä on mahdollista käyttää kaikissa Suomen kaupungeissa.

Jos omalta paikkakunnaltasi ei löydy vielä riittävästi tekijöiden tekemiä työilmoituksia, niin julkaise vain avoin työ ja me autamme sinua hankkimaan siihen tekijän. Useimmiten tekijä löytyy jo saman päivän aikana, olipa kyseessä kotisiivous, muuttoapu, asennukset, pihatyöt tai muut arjen askareet.

Eniten tekijöitä löytyy luonnollisesti isoimmista kaupungeista.

Meistä sanottua:

5/5

Juuri ensimmäinen työ ostettu. Helposti onnistui ja kuulemma oli tekijällekin ollut helppoa sovelluksen käyttöönotto. Sovellus oikeinkin toimiva 👌

Tommi Kähkönen

Ostaja

Samuli Savukoski

Tekijä
5/5

Näppärä sovellus, kun kaipaa hieman lisätuloja omalta lähialueeltaan. 👌

5/5

Olen ostanut sovelluksen kautta siivousapua, ikkunoiden pesua, ruuanlaittoon apua sekä pihatöihin tekijää. Jatkossa aion myös yritykselle ostaa palveluita, esim. valokuvausta tai it-apua.

Jonna, Oulusta

Ostaja

Teija, Oulusta

Tekijä
5/5

Kahden dutyn "veteraanina" pakko sanoa, että itse appi ja ajatus apin takana on erinomainen.