Muuttoapu edullisemmin - Lataa Duty

Muuttoapu voi olla jopa tuhansien eurojen investointi, mutta Dutyn avulla sinulla on mahdollisuus hankkia se edullisesti, joustavasti ja luotettavasti.

Lataa vain sovelluksemme ja julkaise muuttoapuun liittyvä työtarjous tai valitse apuun haluamasi tekijät.

Hanki muuttoapu Dutyn avulla
Lataa Duty ja hanki edullinen muuttoapu

Hanki muuttoapu Dutyn kautta ja säästä rahaa

Duty on suomalainen alustapalvelu, joka yhdistää apua- ja lisätuloja kaipaavat ihmiset.

Sen kautta hoituu niin muuttoapu kuin muutkin kodin ympärillä olevat askareet kuten kotisiivous, pihatyöt, asennukset tai vaikka ikkunoiden pesu.

Käyttämällä Dutya, sinulla on myös mahdollisuus auttaa lähialueesi ahkeriä ihmisiä hankkimaan lisätuloja omalla osaamisellaan.

Lataa Duty ja hanki itsellesi luotettava muuttoapu!

6 syytä, joiden vuoksi muuttoapu kannattaa hankkia Dutyn avulla.

Dutyn avulla voit hankkia muuttoapua kustannustehokkaasti

Kustannustehokkuus

Muutto ja siihen liittyvät aktiviteetit kuten tavaroiden pakkaaminen, kuljetus ja kokoaminen ovat yksinkertaisia toimenpiteitä, joten niistä ei kannata maksaa ylihintaa. 

Ne ovat myös toimenpiteitä, joissa lähes kuka tahansa voi olla avuksi, jonka myötä Dutyn tekijät tarjoavat erittäin kilpailukykyiset hinnat verrattuna perinteisiin muuttofirmoihin.

Dutyn avulla hankit muuttoapua ja saat henkilökohtaista palvelua

Henkilökohtainen palvelu

Dutyssä voit valita avuksesi juuri sen henkilön kenet haluat, mutta ostaessasi palvelun muuttofirmalta, et voi koskaan tietää kuka avuksesi tulee.

Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa positiivisella tavalla omaan ympäristöösi, työllistämällä  ja palkkaamalla avuksesi lähialueesi nuoria.

Muuttoapu on turvallista, kun hankit sen Dutyllä

Turvallisuus

Palvelun ostajien turvallisuuden takaamiseksi, kaikki Dutyn tekijät ovat tunnistautuneet palveluun vahvan pankkitunnistuksen avulla.

Tekijät myös arvostellaan julkisesti, sen perusteella kuinka he ovat suoriutuneet aiemmista tehtävistään. Mikäli tekijästä tulee jatkuvasti huonoa palautetta, hänen tilinsä poistetaan sovelluksesta. Tämä koskee tietysti myös palvelun ostajia.

Helppokäyttöinen sovellus

Kaikki hoituu helppokäyttöisen sovelluksen avulla. Voit selata eri tarjoajia, vertailla hintoja, lukea arvosteluja ja maksaa tilaamasi palvelun suoraan sovelluksessa, mikä tekee päätöksenteosta nopeaa ja tehokasta.

Ei piilokuluja

Dutyn hinnoittelu on läpinäkyvää eikä sinun tarvitse huolehtia yllättävistä lisämaksuista tai piilokuluista. Tämä tekee budjetoinnista ennustettavampaa ja vähentää muuttoon liittyvää stressiä.

Palvelun räätälöitävyys

Dutyn avulla ostat juuri sitä mitä tarvitset ja halutessasi voit ulkoistaa joko kaiken tai pelkästään erikoisosaamista vaativat yksityiskohdat. Jos haluat ulkoistaa kaikki muuttoon liittyvät toimenpiteet, niin julkaise näille toimenpiteille räätälöity työtarjous, kerro paljonko olet valmis maksamaan maksamaan kokonaisuudesta ja minkälaista työtä keikka sisältää. Mikäli taas kaipaat apua pelkkään TV-kiskon kiinnittämiseen kiviseinään, niin sekin onnistuu ja silloin maksat ainoastaan siitä!

Usein kysytyt kysymykset

Pienin työ, joka Dutyn kautta on mahdollista ostaa on 25 euron suuruinen.

Duty tarjoaakin kustannustehokkaan vaihtoehdon muuttofirmoille ja sinulla on puolestasi keino, jolla voit hankkia apua joustavasti ja luotettavasti, eikä sinun tarvitse maksaa siitä tuhansia euroja.

 

Moni kiireinen lapsiperhe ja kotitalous  ulkoistasi mielellään erinäisiä arjen askareita, mutta luotettavien tekijöiden löytäminen on helpommin sanottu kuin tehty. 

Duty onkin kehitetty, jotta muuttoapu ja muut arkiset askareet, kuten kotisiivous, ikkunoiden pesu, asennukset ja pihatyöt olisi mahdollista ulkoistaa helposti.

Alustamme ytimessä on ajatus, että sekä tilaaja että tekijä ovat itse määrittelemässä työn arvoa. Tämä tarkoittaa sitä, että he päättävät yhdessä, kuinka paljon työstä ollaan valmiita maksamaan tai millä summalla työ saadaan suoritettua.

Tilaajat voivat kirjoittaa yksityiskohtaisen työpyynnön, jossa määritellään työn laajuus sekä siihen varattu budjetti. Vaihtoehtoisesti tilaajat voivat myös selata tekijöiden tekemiä työmainoksia ja valita haluamansa tekijän heidän profiilinsa sekä mainoksensa pohjalta.

Tekijät voivat puolestaan selata tilaajien työpyyntöjä tai vaihtoehtoisesti julkaista mainoksia oman työnsä myyntiin liittyen.

Kun sopiva match löytyy, osapuolet voivat keskustella yksityiskohdista ja sopia työn toteutuksesta. Tämä prosessi varmistaa, että jokainen työsuoritus on yksilöllisesti räätälöity ja vastaa molempien osapuolten odotuksia.

Kyllä. Käyttäjien turvallisuus on ollut suunnittelumme ytimessä.

Kaikkien henkilöiden, jotka haluavat ansaita lisätuloja Dutyn avulla, tulee rekisteröityä sovellukseen vahvan pankkitunnistautumisen avulla. 

Tämän lisäksi tekijät (sekä ostajat) arvostellaan työkeikan perusteella julkisesti. 

Mikäli siis hoidat työsi huonosti tai olet ilkeä ostaja, ei kannata olettaa, että ihmiset haluavat tehdä kanssasi töitä enää jatkossa.

Duty on suomalainen sovellus eli sitä on mahdollista käyttää kaikissa Suomen kaupungeissa.

Jos omalta paikkakunnaltasi ei löydy vielä riittävästi tekijöiden tekemiä työilmoituksia, niin julkaise vain avoin työ ja me autamme sinua hankkimaan siihen tekijän. Useimmiten tekijä löytyy jo saman päivän aikana.

Eniten tekijöitä löytyy luonnollisesti isoimmista kaupungeista.

Meistä sanottua:

5/5

Juuri ensimmäinen työ ostettu. Helposti onnistui ja kuulemma oli tekijällekin ollut helppoa sovelluksen käyttöönotto. Sovellus oikeinkin toimiva 👌

Tommi Kähkönen

Ostaja

Samuli Savukoski

Tekijä
5/5

Näppärä sovellus, kun kaipaa hieman lisätuloja omalta lähialueeltaan. 👌

5/5

Olen ostanut sovelluksen kautta siivousapua, ikkunoiden pesua, ruuanlaittoon apua sekä pihatöihin tekijää. Jatkossa aion myös yritykselle ostaa palveluita, esim. valokuvausta tai it-apua.

Jonna, Oulusta

Ostaja

Teija, Oulusta

Tekijä
5/5

Kahden dutyn "veteraanina" pakko sanoa, että itse appi ja ajatus apin takana on erinomainen.