Kotisiivous edullisesti ja joustavasti - Lataa Duty

Kotisiivous voi tuntua loputtomalta tehtävältä, mutta Duty-sovelluksen avulla voit tehdä siitä sekä kustannustehokasta että vaivatonta.

Lataamalla sovelluksemme, voit nopeasti julkaista siivoustarpeesi tai valita valmiista luettelosta luotettavan siivoojan, joka vastaa tarpeitasi. Tarjoamme sekä joustavuutta että kilpailukykyiset hinnat.

Hanki kotisiivous Dutyn avulla

Hanki kotisiivous Dutyn kautta ja säästä rahaa

Duty on suomalainen alustapalvelu, joka yhdistää apua- ja lisätuloja kaipaavat ihmiset.

Sen kautta hoituu niin kotisiivous kuin muutkin kodin ympärillä olevat askareet kuten muuttoapu, pihatyöt, asennukset tai vaikka ikkunoiden pesu.

Käyttämällä Dutya, sinulla on myös mahdollisuus auttaa lähialueesi ahkeriä ihmisiä hankkimaan lisätuloja omalla osaamisellaan.

Lataa Duty ja hanki kotisiivous edullisesti!

6 syytä, joiden vuoksi kotisiivous kannattaa hankkia Dutyn avulla.

Kustannustehokkuus

Kotisiivous on välttämätön, mutta ei monimutkainen tehtävä ja sen vuoksi siitä ei pitäisi joutua maksamaan kohtuuttomia summia.

Duty-sovelluksen kautta, sinulla on mahdollisuus hankkia huippuluokan palvelua kilpailukykyisin hinnoilla!

Henkilökohtainen palvelu

Dutyssa voit itse päättää, keneltä ostat kotisiivouksen, toisin kuin perinteisten siivouspalveluiden kautta, joissa et voi valita siivoojaasi.

Samalla vaikutat myös positiivisesti ympäristöösi työllistämällä henkilöitä lähialueeltasi.

Turvallisuus

Kaikki Dutyn tekijät ovat tunnistautuneet palveluun vahvan pankkitunnistuksen avulla.

Heidät myös arvostellaan julkisesti, sen perusteella kuinka he ovat suoriutuneet aiemmista tehtävistään. 

Helppokäyttöinen sovellus

Kaikki sujuu kätevästi Duty-sovelluksen kautta. Sovelluksen avulla voit tutustua eri palveluntarjoajiin, vertailla hintoja, lukea käyttäjäarvosteluja ja suorittaa maksun valitsemasi maksupalvelun kautta, suoraan sovelluksessa. Tämä tekee prosessista sekä nopean että vaivattoman.

Ei piilokuluja

Duty-sovelluksen käyttäminen on sinulle täysin maksutonta ja palveluntarjoajien hinnoittelu on täysin läpinäkyvää. Voit siis unohtaa huolesi yllättävistä lisämaksuista tai piilokuluista. 

Palvelun räätälöitävyys

Duty-sovelluksen kautta voit hankkia palvelun juuri sellaisena kuin tarvitset, olipa kyseessä koko talon kattava kotisiivous tai jonkin tiettyjen erikoisosaamista vaativien yksityiskohtien hoitaminen. Luo räätälöity työtarjous ja kerro, kuinka paljon olet valmis maksamaan palvelusta.

Usein kysytyt kysymykset

Duty tarjoaa mahdollisuuden hankkia apua jo 25 euron hintaan, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteisiin siivousfirmoihin verrattuna. Tämän avulla voit saada luotettavaa ja joustavaa apua kotisiivoukseen ilman, että sinun tarvitsee investoida siihen suuria summia.

Monet kiireiset lapsiperheet ja kotitaloudet haluavat ulkoistaa arjen askareita, mutta luotettavien tekijöiden löytäminen voi olla haastavaa. Siksi Duty on kehitetty helpottamaan muuttoavun, kotisiivouksen, ikkunoiden pesun, asennustöiden ja pihatöiden kaltaisten arkisten askareiden ulkoistamista. Duty tarjoaa helpon ja nopean tavan löytää luotettavia palveluntarjoajia, jotta voit vapauttaa aikaa muulle tärkeälle.

Dutyn ydinajatuksena on se, että työn tilaaja ja/tai tekijä määrittelevät itsenäisesti kyseessä olevan työn arvon. Tämä lähestymistapa mahdollistaa sen, että työn hinta määräytyy aina oikeudenmukaisesti ja markkinaperusteisesti.

Tilaajat voivat kirjoittaa yksityiskohtaisen työpyynnön, jossa he määrittelevät työn laajuuden ja budjetin, tai he voivat selata tekijöiden tarjoamia palveluja ja valita sopivan tekijän tämän profiilin ja julkisen työtarjouksen pohjalta.

Käyttäjien turvallisuus on Dutyn toiminnan keskiössä. Jokaisen, joka haluaa ansaita lisätuloja Dutyn kautta, on läpäistävä vahva pankkitunnistautuminen sovelluksessa rekisteröityessään. Lisäksi sekä tekijät että ostajat arvostellaan julkisesti suoritetun työkeikan jälkeen. Tämä järjestelmä kannustaa korkeaan työn laatuun ja asialliseen käytökseen. Mikäli työsuoritus ei täytä odotuksia tai käyttäytyminen on epäasiallista, on epätodennäköistä, että yhteistyö jatkuisi tulevaisuudessa. Näin Duty varmistaa turvallisen ja luotettavan ympäristön sekä työntekijöille että asiakkaille.

Duty on suomalainen sovellus eli sitä on mahdollista käyttää kaikissa Suomen kaupungeissa.

Jos omalta paikkakunnaltasi ei löydy vielä riittävästi tekijöiden tekemiä työilmoituksia, niin julkaise vain avoin työ ja me autamme sinua hankkimaan siihen tekijän. Useimmiten tekijä löytyy jo saman päivän aikana, olipa kyseessä kotisiivous, muuttoapu, asennukset, ikkunoiden pesu, pihatyöt tai muut arjen askareet.

Eniten tekijöitä löytyy luonnollisesti isoimmista kaupungeista.

Meistä sanottua:

5/5

Juuri ensimmäinen työ ostettu. Helposti onnistui ja kuulemma oli tekijällekin ollut helppoa sovelluksen käyttöönotto. Sovellus oikeinkin toimiva 👌

Tommi Kähkönen

Ostaja

Samuli Savukoski

Tekijä
5/5

Näppärä sovellus, kun kaipaa hieman lisätuloja omalta lähialueeltaan. 👌

5/5

Olen ostanut sovelluksen kautta siivousapua, ikkunoiden pesua, ruuanlaittoon apua sekä pihatöihin tekijää. Jatkossa aion myös yritykselle ostaa palveluita, esim. valokuvausta tai it-apua.

Jonna, Oulusta

Ostaja

Teija, Oulusta

Tekijä
5/5

Kahden dutyn "veteraanina" pakko sanoa, että itse appi ja ajatus apin takana on erinomainen.