Pihatyöt edullisesti ja joustavasti - Lataa Duty

Pihatyöt voivat tuntua joskus ylivoimaisilta, mutta Duty-sovelluksen avulla tämä muuttuu sekä kustannustehokkaaksi että helppoa.

Lataa sovelluksemme ja julkaise avoin työ tai valitse haluamasi pihatöiden suorittaja.

Hoida pihatyöt Dutyn avulla

Hoida pihatyöt Dutyn avulla ja säästä aikaa sekä rahaa

Duty on suomalainen alustapalvelu, joka yhdistää apua- ja lisätuloja kaipaavat ihmiset.

Sen kautta hoidat niin pihatyöt kuin muutkin kodin ympärillä olevat askareet, kuten muuttoapu, kotisiivous, asennukset tai vaikka ikkunoiden pesu.

Käyttämällä Dutya, sinulla on myös mahdollisuus auttaa lähialueesi ahkeriä ihmisiä hankkimaan lisätuloja omalla osaamisellaan.

Lataa Duty ja hoida pihatyöt edullisesti!

6 syytä, joiden vuoksi pihatyöt kannattaa hankkia Dutyn avulla.

Kustannustehokkuus

Pihatyöt ovat välttämätön, mutta varsin yksinkertainen tehtävä, josta ei pitäisi joutua maksamaan kohtuuttomia summia.

Olipa kyseessä sitten lumityöt, nurmikon leikkaus, tai syksyinen lehtien keruu, Duty tarjoaa joustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Henkilökohtainen palvelu

Päätät itse, keneltä ostat pihatöiden tekemisen, toisin kuin perinteisten pihapalveluiden kautta, joissa et voi valita palvelun suorittajaa. 

Lisäksi, kun valitset palveluntarjoajan lähialueeltasi, vaikutat positiivisesti ympäristöösi. Paikallisten työllistäminen ei ainoastaan tue yhteisösi taloutta, vaan myös vähentää tarvetta pitkille matkoille, mikä pienentää hiilijalanjälkeäsi. 

Turvallisuus

Kaikki pihatöiden tekijät ovat vahvan pankkitunnistuksen kautta tunnistautuneita, joka lisää palvelun turvallisuutta ja luotettavuutta.

Heidät myös arvostellaan julkisesti, sen perusteella kuinka he ovat suoriutuneet aiemmista tehtävistään. 

Helppokäyttöinen sovellus

Duty-sovelluksen kautta kaikki sujuu kätevästi: voit tutustua palveluntarjoajiin, vertailla hintoja, lukea arvosteluja ja maksaa suoraan sovelluksessa valitsemallasi maksutavalla. Prosessi on äärimmäisen nopea ja vaivaton.

Ei piilokuluja

Duty-sovelluksen käyttö on maksutonta, ja palveluntarjoajien hinnoittelu on täysin läpinäkyvää, joten yllättäviä lisämaksuja tai piilokuluja ei tarvitse pelätä.

Palvelun räätälöitävyys

Duty-sovelluksen avulla voit hankkia juuri sinulle räätälöidyn palvelun, olipa kyse sitten kattavasta kotisiivouksesta tai erityisosaamista vaativien yksityiskohtien huolellisesta hoidosta. Luo oma työtarjouksesi ja määritä, kuinka paljon olet valmis maksamaan haluamastasi palvelusta

Usein kysytyt kysymykset

Duty tarjoaa mahdollisuuden hankkia apua jo 25 euron hintaan, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteisiin pihapalveluihin verrattuna. Tämän avulla voit saada luotettavaa ja joustavaa apua pihatöihin ilman, että sinun tarvitsee investoida siihen suuria summia.

Monet kiireiset lapsiperheet ja kotitaloudet haluavat ulkoistaa arjen askareita, mutta luotettavien tekijöiden löytäminen voi olla haastavaa. Siksi Duty on kehitetty helpottamaan muuttoavun, kotisiivouksen, ikkunoiden pesun, asennustöiden ja pihatöiden kaltaisten arkisten askareiden ulkoistamista. Duty tarjoaa helpon ja nopean tavan löytää luotettavia palveluntarjoajia, jotta voit vapauttaa aikaa muulle tärkeälle.

Dutyn ydinajatuksena on, että sekä työn tilaaja että tekijä määrittelevät itsenäisesti työn arvon. Tämä lähestymistapa takaa, että työn hinta on aina oikeudenmukainen ja markkinaperusteinen.

Tilaajat voivat esittää yksityiskohtaisen työpyynnön, määritellen työn laajuuden ja budjetin, tai selailla tekijöiden tarjoamia palveluita ja valita sopivan tekijän tämän profiilin ja julkisen työtarjouksen perusteella.

Käyttäjien turvallisuus on Dutyn toiminnan ytimessä. Jokaisen, joka haluaa ansaita lisätuloja Dutyn kautta, tulee suorittaa vahva pankkitunnistautuminen sovelluksessa rekisteröityessään. Tämä menettely varmistaa, että kaikki käyttäjät ovat tunnistettavissa ja luotettavia. Lisäksi sekä tekijöiden että tilaajien suorittamat työt arvostellaan julkisesti työn valmistuttua. Tämä arvostelujärjestelmä kannustaa korkealaatuiseen työsuoritukseen ja asialliseen käytökseen kaikilta osapuolilta. Mikäli työn laatu ei vastaa odotuksia tai käytös on epäasiallista, on epätodennäköistä, että kyseisen henkilön kanssa tehtäisiin jatkossa yhteistyötä. Duty siten varmistaa turvallisen ja luotettavan ympäristön kaikille käyttäjilleen.

Duty on suomalainen sovellus eli sitä on mahdollista käyttää kaikissa Suomen kaupungeissa.

Jos omalta paikkakunnaltasi ei löydy vielä riittävästi tekijöiden tekemiä työilmoituksia, niin julkaise vain avoin työ ja me autamme sinua hankkimaan siihen tekijän. Useimmiten tekijä löytyy jo saman päivän aikana, olipa kyseessä kotisiivous, muuttoapuikkunoiden pesu, asennukset, pihatyöt tai muut arjen askareet.

Eniten tekijöitä löytyy luonnollisesti isoimmista kaupungeista.

Meistä sanottua:

5/5

Juuri ensimmäinen työ ostettu. Helposti onnistui ja kuulemma oli tekijällekin ollut helppoa sovelluksen käyttöönotto. Sovellus oikeinkin toimiva 👌

Tommi Kähkönen

Ostaja

Samuli Savukoski

Tekijä
5/5

Näppärä sovellus, kun kaipaa hieman lisätuloja omalta lähialueeltaan. 👌

5/5

Olen ostanut sovelluksen kautta siivousapua, ikkunoiden pesua, ruuanlaittoon apua sekä pihatöihin tekijää. Jatkossa aion myös yritykselle ostaa palveluita, esim. valokuvausta tai it-apua.

Jonna, Oulusta

Ostaja

Teija, Oulusta

Tekijä
5/5

Kahden dutyn "veteraanina" pakko sanoa, että itse appi ja ajatus apin takana on erinomainen.