Näillä vinkeillä lisää keikkatöitä yrittäjälle

Keikkatöitä yrittäjälle: 2 täsmävinkkiä lisätuloihin

Etsinnässä lisää keikkatöitä yrittäjälle? Yrittäjänä toimiminen tarjoaa monia hyviä puolia, kuten vapautta ja joustavuutta, mutta taloudellisen vakauden ylläpitäminen voi toisinaan olla haastavaa. Mikäli olet avoin uusille keinoille, joiden avulla voit kasvattaa nykyisiä tulovirtojasi, niin lue eteenpäin ja ota selvää, kuinka se käytännössä tapahtuu.

Tämä kirjoitus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat avoimia uusille ideoille – olit sitten vasta aloitteleva yrittäjä tai jo kokeneempi toimija. Mikä parasta, ei ole olemassa yhtään estettä, joiden vuoksi et voisi hyödyntää kaikkia vinkkejä samalla kerralla.

  1. Case Duty
  2. Case Remppatori

Keikkatöitä yrittäjälle: case Duty

Duty on suomalainen alustapalvelu, joka yhdistää apua kaipaavat kotitaloudet sekä ammattitaitoiset yksityishenkilöt toisiinsa. Muista alustoista poiketen, se on suunniteltu ensisijaisesti yksinkertaisia kodin ympärillä tapahtuvia toimenpiteitä, kuten muuttoapua, siivousta ja pientä nikkarointia vaativia toimenpiteitä ajatellen.

Muista alustoista poiketen, Dutyyn rekisteröidytään omana itsenään ja toimeksiantosuhde solmitaan suoraan palvelun ostajan ja sen suorittajan välille – täysin ilman välikäsiä. Dutyn tavoitteena on se, että kuka tahansa voi mainostaa omaa osaamistaan ilmaiseksi sekä hankkia lisätuloja joustavasti – ajasta, paikasta ja työnantajista riippumattomasti.

Sovelluksen lataaminen ja käyttäminen on täysin ilmaista, joten mikäli kiinnostuit, niin käytä seuraavat 5-minuuttia profiilisi luontiin ja pääset mainostamaan omaa osaamistasi lähialueesi ihmisille. Etene vain seuraavalla tavalla:

  1. Lataa sovellus (joko App Store tai Google Play)
  2. Rekisteröidy ja tunnistaudu vahvasti
  3. Lisää kuva ja kuvaus itsestäsi
  4. Julkaise ensimmäinen mainoksesi alla olevien seuraavien kuvallisten ohjeiden avulla

Keikkatöitä yrittäjälle: case Remppatori

Tutustumisen arvoisia lisätulonlähteitä tarjoavat alustat eivät rajoitu pelkästään Dutyyn, sillä myös Remppatori avaa ovia uusiin mahdollisuuksiin. Erityisesti, jos toimialasi liittyy laajempiin, luvanvaraisiin projekteihin kuten sähkö- ja putkitöihin.

Siinä missä Duty keskittyy yksilöiden osaamiseen ja henkilökohtaiseen ammatitaitoon, Remppatori vaatii käyttäjiltään yritysprofiilin luomista. Siellä ei siis esiinnytä omana itsenä, vaan suoraan yrityksen kautta.

Kaikkein fiksuinta on tietysti hyödyntää molempia alustoja, sillä näin laajennat sekä näkyvyyttäsi että lisämyyntimahdollisuuksiasi merkittävästi. Duty tarjoaa loistavan foorumin pienemmille, nopeille töille, kun taas Remppatori avaa ovet isompiin projekteihin. Mainostamalla osaamistasi molemmissa kanavissa, voit tavoittaa laajemman asiakaskunnan ja monipuolistaa tulonlähteitäsi.

Aloita Remppatorin profiilin luominen tästä ja tutki, kuinka voit hyödyntää molempien alustojen tarjoamat mahdollisuudet yrittäjyytesi tueksi.

Tee itsestäsi entistä haluttavampi ja erotu kilpailijoistasi näillä vinkeillä

Koska alustatyö yleistyy jatkuvasti, on ensiarvoisen tärkeää, että oppii erottautumaan kilpailijoistaan sekä korostamaan omaa osaamistaan mielenkiintoa herättävällä tavalla. Meidän missiomme on auttaa sekä yksityisiä ihmisiä että yrittäjiä hankkimaan lisätuloja joustavasti, jonka takia olemme kirjoittaneet mm. seuraavia ohjeita oman osaamisen kaupallistamisen tueksi:

Mukavia lukuhetkiä ja toivottavasti kirjoituksemme tuo sinulle lisää keikkatöitä!